Greenfee

Vi erbjuder greenfee för 18 hål och 9 hål. Vill du spela mer finns även den möjligheten!

Greenfee 18 hål

Vardagar 450 kr
Helgdagar 550 kr

Juniorer betalar halva priset på dagsaktuell greenfee.

Önskar Ni spela mer än 18 hål är tillägget 150 kr/person.

Greenfee 9 hål

Vardagar 300 kr
Helgdagar 400 kr

Golfhäftet

Golfhäftet gäller helgfria vardagar på Kårsta GK, 50% rabatt på ordinarie greenfee (550 kronor) vilket innebär att greenfeepriset är 275 kronor för dig.

Har du inget Golfhäfte kan du köpa här. (Du kan välja att få det digitalt eller fysiskt kort)

Juniorer i Örebro läns golfdistrikt

Fullvärdiga juniormedlemmar under 21 år som tillhör en golfklubb inom ÖLGF:s distrikt (förutom Lanna lodge Golfresort, Askerund Golfklubb eller Örebro City Golf & Country Club) spelar fritt vid två tillfällen per år hos oss på Kårsta Golfklubb. Våra egna juniorer har samma möjlighet på respektive bana i Örebro.

Greenfeemedlem på Kårsta GK

Som greenfeemedlem i Kårsta GK har du 100 kr rabatt på 18 hålsgreenfee och 50kr rabatt på 9 hålsgreenfee. Vad innebär det?

Jo, du som Greenfeemedlem betalar:

350 kronor för 18 hål på vardagar och 450 kronor för 18 hål på helger.

Du betalar 250 kronor för 9 hål på vardagar och 350 kronor på helger.

Betalning om receptionen är stängd

1. I det lilla utrymmet utanför receptionen kan du betala i vår automat Boxnet Go. Fyll i ditt Golf-ID och ange starttid samt ankomstregistrera dig.

2. Betala via Boxnet Go, du får samtidigt ett digitalt kvitto till din mailadress.

3. Ta gärna ett manuellt scorekort och läs på slopetabellen hur många erhållna slag du får på banan.

4. Kom ihåg att ankomstregistrera din tid (även du som medlem) om receptionen är stängd.

Gruppbokningar

Är ni en grupp som vill komma och gästa oss på Kårsta GK? Läs mer här: Kårsta Golfklubb gruppbokning