Välkommen till SM-veckan 2021 på Kårsta GK

Golfens SM-vecka spelades första gången 1938 med klasserna H55, Far & son och Mor & dotter. SM-veckan har genom åren utökats med fler klasser och är en blandning av tävling och social samvaro.

Vi vill att SM veckan hos oss ska bli en höjdare!

Den 3-11 juli genomförs SM veckan i Örebro län och vi på Kårsta Golfklubb har äran att ansvara för några av de tävlingsklasser som spelas. Vi har längtat länge (ett extra år med tanke på pandemin) och på den här sidan kan du ta del av informationen från vår klubbs sida. Om du saknar någon information är du varmt välkommen att ta en direktkontakt med oss.

2021 är det Örebro Läns GDF som arrangerar SM-veckan. Tävlingarna sker mellan 3 och 11 juli, med 19 olika klasser på nio banor.

Arrangörsdistriktet har det övergripande ansvaret vad avser fördelning av arrangörsklubbar för de olika klasserna. Distriktet ska dessutom se till att SM-tävlingarna genomförs på ett idrottsligt riktigt sätt och för golfens bästa.

Detaljerad information om upplägg, tävlingsdagar, information om banan, restaurangens öppettider under tävlingsdagarna och så vidare kommer att publiceras på denna sida. Håll utkik och besök sidan ofta för att ta del av den senaste informationen.

Vill du hjälpa till under SM veckan?
För att en tävling ska bli oförglömlig krävs det glada och engagerade funktionärer! Tävlingsspelarna möts av ett glatt leende när de parkerar bilen och ett lika entusiastiskt ”Tack för dagen” när de lämnar klubben. Det är det som är symboliken för Kårsta Golfklubb. Vill du bidra till en minnesvärd vecka? Hör gärna av dig till oss som ansvarar för SM-veckan.

Ladda ned och läs en folder om SM-veckan 2021 I Örebro
Folder, SM-veckan, pdf-fil
Vilka tävlingsklasser genomför vi?
  • Äkta makar/Sambo 120+
  • D 60
  • D 70
  • H 80
  • H 85

Vill du veta mer om SM-veckan på Kårsta? Kontakta någon i projektgruppen:

Projektgrupp för SM-veckan 2021

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av oss i projektgruppen.

Håkan Johansson

tel: 070-574 36 84